Mazda

De Mazda CX-5 die de crew van RTL Snowmagazine ter beschikking heeft gehad tijdens deze serie afleveringen, is meer dan ooit de belichaming van het ‘Kodo'— Ziel van Beweging designthema van Mazda.
Het lijkt of de auto altijd in beweging is, ook als hij stilstaat.

Het thema focust op de kracht van beweging en de kunst van het weglaten.

Daarnaast zorgt het design voor een stijlvollere en krachtigere uitstraling.

Dat geldt ook voor het interieur: de uitzonderlijke afwerking en vormgeving zetten een nieuwe comfortstandaard.


Om het gevoel van eenheid te creëren is het interieur ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt. Dat begint vanuit de bestuurdersstoel. Het stuurwiel, de HMI Commander en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Alles voor de perfecte balans tussen de bestuurder en zijn of haar auto. De belangrijkste rij-informatie, waaronder navigatie en verkeersborddetectie, wordt in de CX-5 weergegeven op de Active Driving Display. Deze head-up display in kleur en hoge resolutie is in het gezichtsveld van de bestuurder geplaatst, op de voorruit (standaard op de GT-M-uitvoering).

Mazda's geavanceerde SKYACTIV Technologie zorgt voor een mooie combinatie van kracht en efficiëntie, waardoor de rijbeleving nog intenser is. De Mazda CX-5 is standaard ook uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor men nog meer controle over de auto heeft. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg. En mooi meegenomen: de Mazda CX-5 is verkozen tot meest waardevaste auto door de ANWB.
Prijzen van de Mazda CX-5 beginnen bij € 35.190,-. Er is keuze tussen twee benzinemotoren met 165 of 194 pk en twee dieselmotoren met 150 of 184 pk. Deze worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zestraps automaat.

RTL Snowmagazine reed met de Mazda CX-5 GT-M benzine met 165 pk en automaat in de kleur Soul Red Crystal en met Pure White lederen bekleding voor een prijs van € 46.725,- inclusief kosten rijklaar maken.

De Mazda CX-5 SKYLEASE Luxury kent leasetarieven vanaf € 289,- netto bijtelling per maand, of tijdelijk met Mazda Private lease voor € 539,- per maand.Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!