Diks Autoverhuur

Diks Autoverhuur

We hebben als crew heel wat bij ons aan ski's, kleding, camerauitrusting. Diks heeft ons geholpen met een grote bus met een complete winteruitrusting 
Zorgeloos een sportieve, relaxte wintersport tegemoet!
Diks Autoverhuur is al bijna 70 jaar een bloeiend autoverhuurbedrijf in Amsterdam en omstreken. De groei heeft het bedrijfskarakter al die jaren niet veranderd. Diks staat voor garant voor persoonlijk contact, service, kwaliteit en geen verrassingen achteraf. En het familiaire karakter van toen, staat bij Diks nog steeds voorop.

Wij geloven dat het huren van een auto leuk en sportief is. Ga je deze winter naar de sneeuw met een groep vrienden, huur dan een 6-, 7-,  8- of 9-persoonsbus zodat je voordat je op de latten staat al in de stemming komt.
 
Indien je met je gezin richting de besneeuwde bergtoppen gaat, dan heeft Diks verschillende stationwagens in het assortiment zodat ook de kinderen op de achterbank alle ruimte hebben, om relaxt richting de skilessen te rijden. 

Met zijn tweetjes op pad om te genieten van elkaar en van het winterse buitenleven? Diks helpt jullie op weg. Dankzij hun 600 auto’s en diverse aanbod aan personenauto’s is er altijd een auto beschikbaar die jij zoekt. En heb je veel bagage, huur dan een skibox zodat ook de eigen ski's en schoenen meekunnen.

Kortom Diks Autoverhuur kan iedere sportieve wens invullen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er bij Diks voor terecht. Bel ze gerust zodat ze je helpen bij je keuze of regel het met alle gemak online. Of leuker nog, ga een keertje bij ze langs? Er is altijd een vestiging bij u in de buurt.
  Naast personenauto's, personenbussen en stationwagens voor de wintersport verhuurt Diks ook bestelbussen,  koelauto's, invalidenbussen, lesauto's, autotransporters verhuisliften en vrachtwagens. In vrijwel elke klasse, handgeschakeld of automaat, TomTom navigatie of trekhaak, in diesel of benzine uitvoering. Al onze auto's zijn standaard voorzien van airco en radio/cd-speler!  

Op 
www.diks.net kunt u alle tarieven rustig bekijken en het door u gewenste voertuig direct online of telefonisch reserveren.
 

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!