Sponsoren

Sport2000


SPORT 2000 heeft 7 vestigingen gespecialiseerd in ski-hardwaren. Deze specialisten zijn terug te zien in RTL Snowmagazine, waarin zij u informeren over alle nieuwe producten en -mogelijkheden voor een onbezorgde wintersportvakantie.
Lees meer >

Diks Autoverhuur


We hebben als crew heel wat bij ons aan ski's, kleding, camera-uitrusting. Diks heeft ons geholpen met een grote bus met een complete winteruitrusting.
Lees meer >

Bizztravel/Sundio Group


In de winter van 1985 organiseerde Bizztravel zijn eerste wintersport reizen. Nu, meer dan 30 jaar later, is Bizztravel uitgegroeid tot een wintersport specialist met meer dan 100 top bestemmingen in de Alpen. De pakketreizen van Bizztravel nemen alle zorgen uit handen.
Lees meer >

Atomic


We are skiing, dat is de slogan van het meest bekende skimerk wereldwijd. Atomic is ontstaan in Oostenrijk (Altenmarkt in het Salzburgerland) waar het bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is.
Lees meer >

Brunotti


De Snowmagazine presentatoren Sander, Saskia en Sophie gaan ook dit jaar weer naar de mooiste skigebieden en bezoeken de gezelligste verblijven.
Lees meer >

Car-bags.com


Herkent u dit? U gaat op wintersport met het hele gezin. Op het laatste nippertje worden de spullen gepakt. Iedereen zet zijn koffers en tassen bij de auto neer.
Lees meer >

Sinner


SINNER is een internationaal lifestyle- en sportmerk met een collectie die o.a. bestaat uit zonnebrillen, handschoenen, mutsen, helmen en skibrillen.
Lees meer >

Audi


Audi en wintersport – die twee hebben wat met elkaar. Het geheim zit hem in één woord: quattro. Achter dat ene woord verbergt zich een wereld van hightech.
Lees meer >

Reusch


Samen werkt het hele Reusch team met veel passie en toewijding, aan de ontwikkeling van kwalitatieve, functionele en innovatieve winterhandschoenen.
Lees meer >

Falke


Falke maakt skikousen voor ieder type skiër, door de anatomische vorm, polstering en optimale pasvorm zitten de skikousen perfect en brengen veel comfort. De skikousen bieden warmte en hebben vochttransport. Dit voor droge en warme voeten.
Lees meer >

ContinentalLees meer >

Partners

Facebook
Rtl Snowmagazine op facebook!
Diks
Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks.

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!