Aflevering 4 Zell am See Kaprun zondag 17-11-2019Metershoge sneeuw, prachtige pistes in de winter, schitterende meren, witte gletsjers en groene bergweides in de zomer. Tijdens uw vakantie in Zell am See-Kaprun beleeft u Oostenrijk op zijn best. Ieder jaargetijde.

Gletsjer, bergen en meren – een vakantiedroom wordt waar.

De schilderachtige Schmittenhöhe, de romantische promenade aan het meer van Zell en de enige gletsjer in de provincie Salzburg, de Kitzsteinhorn gletsjer. De veelzijdige natuur in Zell am See-Kaprun is de perfecte  coulisse voor een onvergetelijke vakantie. 

IJzige  adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen, heerlijke wintervakantie in Zell am See-KaprunIn de winter kunt u gebruik maken van 138 kilometer piste in alle moeilijkheidsgraden en van meer dan 50 skiliften op de Schmittenhöhe en de Kitzsteinhorn gletsjer. Daarnaast zorgt de 3029 meter hoge Kitzsteinhorn voor sneeuwzekerheid van de herfst tot de zomer! Skiën wordt hierdoor een heerlijke belevenis. Vanaf de ¨Gipfelwelt 3000¨, een uniek uitzichtsplatform op de Kitzsteinhorn, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over talloze bergtoppen en bekijkt u de wereld met andere ogen. Geniet na het skiën van de gezellige après ski in Zell am See-Kaprun!

Zomervakantie in Zell am See-Kaprun – Natuur, stedelijke flair en verwencultuur. 

In de zomer kunt u energie tanken midden in de bloeiende natuur en rondom de schitterende meren. Diverse welnessoases, zoals de ¨Tauern Spa¨ in Kaprun, bieden een omvangrijk verwenprogramma. De stedelijke flair van de stad Zell am See nodigt uit voor verschillende avondactiviteiten. Daarbij beleeft u de veelzijdige Oostenrijkse verwencultuur van dichtbij.
Waar kunt u zo´n mooie vakantie beleven? Zwemmen in het meer van Zell, één van de schoonste meren van Europa, en daarna het eeuwige ijs op. Ervaar meer over de vakantiebestemming Zell am See-Kaprun.

Ski & Snowboard
Pistes voor beginners, gevorden en vergevorderden. Als dat nog niet voldoende is, probeer dan de ¨Freeski¨ routes of ¨Snowparks¨!Zell am See-Kaprun Card
De Zell am See-Kaprun Card geeft u toegang tot alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio – boek nu bij een één van de partneraccomodaties!

De gletsjer
Skiën tot in de zomer, restaurant en uitzichtsplatform op 3029 meter hoogte, beleef een van de hoogste bergen in de alpen: De Kitzsteinhorn!

Bereikbaarheid

Met de auto
De perfecte verkeersverbinding van Zell am See-Kaprun en de het schilderachtige alpenpanorama maakt de autorit tot een aangename Sightseeing tour. Zell am See-Kaprun De regio Zell am See Kaprun is ongeveer 2,5 uur rijden vanaf München en 9 uur rijden vanaf Utrecht. 

Met het vliegtuig
Het vliegveld van Salzburg ¨W.A. Mozart¨ is voor  gasten van Zell am See-Kaprun zeer goed bereikbaar. De luchthaven is ongeveer 80 kilometer van Zell am See-Kaprun gelegen. De luchthaven van München ligt op 200 km afstand. Per shuttlebus, taxi of trein komt u gemakkelijk naar Zell am See-Kaprun.  

Met de trein
Het station van Zell am See ligt direct in het centrum en is goed te bereiken. Vanuit daar brengen taxi´s of bussen u direct naar uw accommodatie.  
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! 

Email: welcome@zellamsee-kaprun.com
Telefoonnummer: 0043 6542 770

Of direct in Zell am See of Kaprun bij het VVV. 

ZELL AM SEE INFORMATION
Brucker Bundesstrasse 1a
A-5700 Zell am See

KAPRUN INFORMATION
Salzburger Platz 6,
A-5710 Kaprun


Meer info over skileraar worden uit de aflevering:
Kijk op www.snowsportsnederland.nl of stuur een email naar info@snowsportsnederland.nlPartners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!