Aflevering 1 Westendorf zondag 27-10-2019

Wintersport in Westendorf. 

Westendorf is bij Nederlandse wintersporters een erg bekende bestemming. In Westendorf hoor je dan ook overal Nederlands. 

Westendorf is een perfecte bestemming om te gaan wintersporten. Hoewel het skigebied van Westendorf maar tot 2000 meter gaat, kan er toch vanaf half december tot eind maart geskied worden in Westendorf.

Westendorf beschikt namelijk over 1000 sneeuwkanonnen.

Vanuit Westendorf ben je direct aangesloten op het skigebied Skiwelt. Hiervandaan kun je skiën in onder meer Brixen im Thale, Soll, Ellmau, Going, Itter, maar ook in Kitzbuhl en Kirchberg.

De VVV van Westendorf heeft voor fanatieke skiërs een aantal tochten uitgezet. Een van die tochten is de Westendorfrunde (22,6 km). Deze tocht gaat over de prachtige pistes van Westendorf en je hebt er mooi uitzicht op de Kitzbuheler Alpen. 

Natuurlijk kom je onderweg in Westendorf voldoende hutten tegen waar je lekker wat kunt drinken.
Westendorf is zowel geschikt voor beginnende als voor gevorderde skiers. Er zijn mooie zwarte afdalingen en skirouten en in en om Westendorf liggen verschillende oefenpistes. 

Naast skiën kun je in Westendorf ook heel goed sleeën, langlaufen, schaatsen, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk apres skien.

Bereikbaarheid Westendorf
Westendorf ligt 914 kilometer van Utrecht, Westendorf ligt 15 km van de snelweg . Die 15 km zijn in 20 minuten te rijden.

Overnachten in Westendorf
Een uitstekend hotel om te overnachten in Westendorf is hotel Mesnerwirt. MIdden in het centrum, echt álles op loopafstand, ontbijt en diner in het hotel, ruime luxe kamers en Nederlands personeel. Wat wil je nog meer?
Kijk voor prijzen en beschikbaarheden op http://www.mesnerwirt.at/home-nl

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!